Cena:


Kontakt na inzerenta

Jméno:
Telefon:

Jestliže již tento inzerát není aktuální, můžete si nechat zaslat na email .

Rychlý kontakt - chci vědět více informací

UPOZORNĚNÍ:
Provozovatel Stavebninet.cz nenese žádnou zodpovědnost za chování jeho uživatelů. Obě strany - nabízíjící i poptávající - jsou osoby, které nejsou spojené s provozovatelem webu.
Doporučujeme oběma stranám, aby si svého obchodního partnera řádně prověřily. Zejména při obchodech do zahraničí a platbě předem na účet doporučujeme zvýšenou obezřetnost. Podvodníci se bohužel nevyhýbají ani našemu webu.









Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu) , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu stavebninet.cz (Jaroslav Fišer - INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi.

Inzerent se při registraci na web stavebninet.cz zavázal k ochraně osobních údajů v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR). Proces registrace nicméně probíhá elektronickou cestou a plně automatizovaně. Není v technických možnostech Provozovatele ověřit totožnost inzerenta. Neručíme proto za aktuálnost ani správnost údajů v inzerátu ani za správnost kontaktních údajů. Provozovatel není schopen ovlivnit způsob řešení ochrany osobních údajů na straně Inzerenta. Uživatel, který odesílá odpověď, svěřuje své osobní údaje Inzerentovi na vlastní riziko.

ok1
mapa